VIDEO-FOTO/Accident MORTAL la Balș: un student și-a pierdut viața încercând să evite o mașină ce ieșea din Peco

17765

Un student de doar 22 de ani, din orașul Balș, și-a pierdut azi viața în timp ce se întorcea de la facultate. La intrarea în Balș dinspre Craiova, pe Drumul Național 65 – European 574, acesta a evitat o mașină care a ieșit fără să se asigure din Peco. Băiatul este fiul unui om de afaceri din oraș.

Un accident mortal a avut loc astăzi la ora 12.20 la intrarea în Balș dinspre Craiova. Acesta s-a soldat cu decesul unui conducător auto, un tânăr de 22 de ani, student. Potrivit martorilor, tânărul a încercat să evite o mașină condusă de un bărbat din Bacău, în vârstă de 74 de ani, care nu s-ar fi asigurat. Mașina bălșanului a lovit un cap de pod și a ricoșat în șanț.

,,Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău și un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, județul Olt. În urma evenimentului rutier, tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Bărbatul de 74 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.,, arată IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.