Banii de pensii vor ajunge la pensionari înainte de Paște

117

Pensionarii primesc o veste bună din partea președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu:  virarea pensiilor se va face înainte de Paște.

Premierul i-a cerut ministrului Muncii să facă tot ce este necesar pentru ca toți pensionarii să-și primească pensiile înainte de sărbătorile pascale, iar mâine, Guvernul va adopta în acest sens două acte normative.

Daniel Baciu dă asigurări că se vor face toate operațiunile financiare din timp astfel încât toate pensiile să fie achitate înainte de Paște.

„Toți cei 4,8 milioane de pensionari vor trebui să primească pensiile înainte de sărbătorile pascale. Este vorba despre două acte normative. O hotărâre de Guvern la elaborarea căreia s-a lucrat azi, înțeleg că este joi ședință de Guvern și noi dorim ca acest act normativ să fie joi aprobat în ședința de Guvern. Mai este vorba și despre un Memorandum privind majorarea limitelor creditelor bugetare aferente pensiilor pentru luna mai (…) Aceste două acte normative vor fi adoptate în ședința de Guvern de joi, astfel încât să avem timpul necesar să reușim să facem acele operațiuni de virare a pensiilor în trezorerii și din trezorerii în contul Companiei Naționale Poșta Română și în conturile băncilor”, a declarat șeful CNPP.