Copiii mamei din Studina decedată la naștere acum doi ani, rămași orfani și de tată- acesta a făcut infarct. Vecinii strâng bani de înmormântare

49915

După ce în urmă cu aproape doi ani și jumătate, în apropierea Crăciunului, doi copii au rămas orfani de mamă, aceasta decedând la nașterea celui mic în ambulanța ce o transporta spre Spitalul Craiova, și tatăl lor s-a stins ieri în urma unui infarct. Vecinii au lansat un apel pentru a strânge bani de înmormântare.

Comunitatea din Studinița este în doliu și strânge bani pentru a ajuta o familie care se pregătește din nou de înmormântare. Ionuț Alfred, tată a doi copii minori, s-a urcat la Ceruri alături de soția sa, lăsându-și micuții orfani de ambii părinți. Avea doar 35 de ani și a pierit în urma unui infarct. Vecinii au lansat un apel pentru cei care doresc să ajute astfel încât tânărul să aibă parte de ritualul creștinesc.

,,În urma tragedie în care Ionuț Alfred a murit astăzi 23 Aprilie 2023 din cauza unui infarct și nu sa mai putut face nimic pentru a-l salva. Venim către D_voastră cu acest cont bancar al Doamnei Cazacu Nicoleta Mădălina, vecina de casa cu Ionuț și prieteni de familie în localitatea Studinita Jud Olt. Corpul neînsuflețit a lui Ionuț Alfred se afla la medicina Legala.

Oricine dorește sa ajute familia și cei doi copii orfani o poate face cu banii în conturile afișate. Titular cont expus – CAZACU NICOLETA MĂDĂLINA

Acum 2 ani de zile.. mama acestor copii a încetat din viata, astazi si tatăl lor.,, este apelul apropiaților.

În decembrie 2020, mama copiilor, Cristina, a decedat la vârsta de 29 de ani, la nașterea celui de-al doilea băiețel. Tânăta a născut la Spitalul Caracal, iar la câteva a început să se simtă rău. A făcut hemoragie, iar noaptea a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au făcut tot posibiliul să-i salveze viața, însă femeia a decedat dimineaţa, în timp ce era trasferată cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Craiova. Răpusă de durere, familia a acuzat atunci culpă medical. Detalii despre caz, în știrea Realitatea Oltului:

Dramă. A murit la scurt timp după ce a născut | Realitatea Oltului