CSM Slatina, înfrângere pe Ghencea

67

SCM Slatina a pierdut cu 2 la 0 meciul cu Steaua București, susținut în deplasare. În timp ce fotbaliștii gazdă au dominat jocul de la un capăt la altul, jucătorii lui Dan Oprescu au avut doar o singură mare ocazie de a înscrie. În ciuda acestui rezultat și a celor care vor fi înregistrate în celelalte două etape rămase până la finalul play-out-ului grupei B a Diviziei secunde, CSM Slatina și-a atins obiectivul stabilit la începutu acestei ediții.

Fotbaliștii slătineni antrenați de Dan Oprescu par să fi intrat deja în vacanță după ce calculele aratau că, indiferent de rezultatele din ultimele trei etape ale play-out-ului și-au atins obiectivul de a continua să evolueze în Liga secundă. Astfel se explică evoluția lor nu tocmai bună din întâlnirea cu CSA Steaua București, de pe Ghencea.

Jucătorii olteni au fost conduși de la primul până la ultimul minut de jucătorii antrenați de Daniel Oprița. Echipa gazdă a deschis scorul relativ repede, la doar câteva minute de la fluierul de debut al meciului.

În minutul 5, Ignacio Heras Gorcis, speculând degrincolada din apărarea slătineană, a trimis mingea în plasă. 35 de minute mai târziu a fost rândul lui Daniel Vârtej să înscrie pentru Steaua, cu o lovitură de cap de la aproximativ 11 metri.

Cu doar o singură ocazie clară de a înscrie, fotbaliștii lui Dan Oprescu au intrat la vestiare conduși cu 2-0 pe tabela de marcaj. Repriza a doua a fost lipsită de spectacol și chiar de ocazii clare de a schimba scorul .

În urma acestui rezultat, CSA Steaua București urcă pe primul loc în grupa B a play-out-ului diviziei secunde, devansând cu un punct Concordia Chiajna, în timp ce echipa slătineană a scăpat de emoțiile retrogradării, indiferent de rezultatele ultimelor  două meciuri din această ediție.