O firmă din Letonia angajează sudori români

144

Sudorii români se află la mare căutare în această perioadă, o firmă din Letonia recrutând 30 de persoane. Ofertele vin prin intermediul Serviciului Eures.

O firmă letonă care furnizează componente de calitate, mașini și sisteme întregi din oțel, oțel inoxidabil și aluminiu, recrutează în această perioadă 30 de sudori din România. Cei interesați trebuie să aibă experiență în domeniul sudurii și să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Se oferă un salariu de 1400-2000 euro brut/lună. Cazarea se face în camere comune, cu plată, la 10 minute de mers pe jos până la locul de muncă. Se poate circula cu transportul public de la și până la locul de muncă. Masa de prânz se plătește 50%.

Contractul de muncă este permanent, termenul limită pentru aplicare fiind 30 decembrie 2024. Oltenii interesați pot trimite CV în limba engleză la adresa sab@jensenmetal.eu  ori pot apela la serviciile consilierului Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Belgienii caută 30 de români pentru cules de mere și pere | Realitatea Oltului

Angajatori din Olanda, Belgia, Estonia, Polonia, Letonia, Danemarca, Germania și Austria oferă astăzi românilor 167 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate. Detalii despre oferte: EURES Romania (anofm.ro)