Pompieri din Olt, recompensați de conducerea inspectoratului. Vezi ce merite au

1321

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și-a recompensat azi șapte pompieri, prin înaintări în grad și prin acordarea de diplome de merit.

Cinci pompieri din cadrul ISU Olt, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, au fost înaintați în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad. Avansarea s-a făcut cu ocazia Zilei Naționale a României, astăzi având loc revista de front în cadrul căreia salvatorii și-au primit noile grade.

,,Îi felicităm pe Plutonier adjutant șef Cîrciumaru Marian, Plutonier adjutant șef Drejoi Samuiel, Plutonier adjutant șef Fărcășanu Gigi-Laurențiu, Plutonier adjutant Leulescu Valentin și Plutonier adjutant Tudorache Constantin – Aurel! Felicitări, stimați colegi! Mult succes în continuare!,, a transmis ISU Olt.

Tot astăzi, Plutonier adjutant șef Miulescu Marian și Plutonier adjutant Răducanu Romică, pompieri în cadrul Detașamentului Slatina, au primit diplome de merit pentru modul în care au intervenit la un accident în timp ce se aflau în afara programului de lucru.

Salvatori potriviți la locul unui accident: Doi pompieri din Olt aflați în trafic au extras victima dintr-o autilitară răsturnată | Realitatea Oltului