Salvatori potriviți la locul unui accident: Doi pompieri din Olt aflați în trafic au extras victima dintr-o autilitară răsturnată

994

Un alt exemplu de spirit civic și de faptul că salvatorii nu se află la datorie doar în timpul serviciului ci oricând se impune intervenția lor promptă a fost dat astăzi de doi pompieri din cadrul ISU Olt. Martori la un accident, salvatorii nu au stat pe gânduri și au scos imediat victima de sub autilitara răsturnată.

ISU Olt prezintă astăzi o nouă faptă de mândrie pentru instituție din care reiese nu numai respectul pompierilor olteni față de meseria de salvator, ci și calitatea umană de a nu întoarce spatele semenilor aflați în nevoie.
Eroii zilei sunt plutonier adjutant Răducanu Romică și plutonier adjutant șef Miulescu Marian, care au fost astăzi salvatori pentru un bărbat care s-a răsturnat cu o autoutilitară în afara carosabilului.
,,Cei doi pompieri se aflau în timpul liber, în trafic, pe Drumul Județean 546 A, în zona localității Brebeni și au acționat, fără să stea pe gânduri, pentru extragerea bărbatului din autoutilitara răsturnată. Aceștia au evaluat victima și au predat-o unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Nea’ Romică este unul dintre cei mai experimentați pompieri din județul Olt, cu 32 de ani în structurile de intervenție, iar Marian are și el peste 16 ani de misiuni în slujba semenilor. Felicitări, stimați colegi, sunteți un exemplu pentru noi toți!,, transmite ISU Olt.