FOTO/ Primărița din Șopârlița, ajutorul lui Moș Nicolae. Toți copiii comunei au primit cadouri

601

Tradiția spune că în seara de 5 decembrie Moș Nicolae aduce daruri copiilor, pe care le așază cu precădere în ghetuțe. Pentru a se asigura că azi toți copiii din localitate nu vor fi uitați, primarul comunei Șopârlița a fost azi spiridușul moșului și a împărțit personal cadouri.

Startul lunii cadourilor este dat pentru cei mici cu sărbătoarea Sf. Nicolae, iar Moșul este așteptat să ajungă cu daruri dulci. Pentru a ajunge la toți copiii, a pornit la drum mai devreme, așa că deja și-a făcut apariția la Șopârlița. Mesager i-a fost primarul localității, care a preluat sarcina de a preda personal darurile.

,,Decembrie a fost și va fi întotdeauna cea mai așteptată perioadă a anului de către cei mici. Este luna speranței, a îndeplinirii celor mai frumoase dorințe ale copilăriei. Pentru elevii Școlii Gimnaziale din localitatea Șopârlița, Mos Nicolae a sosit încărcat cu daruri alese. Mesagerul Moșului a fost însuși Primarul Comunei Șopârlița, D-na Primar Trepăduș Marijana, care a împărțit cadouri la toți copiii din școală dar și din localitate.,, a transmis administrația locală.

La lăsarea serii, comuna va fi învăluită de magia Sărbătorilor de Iarnă.

,,La ora 16:00, Primarul Comunei Șopârlița, D-na Trepăduș Marijana, va da startul Sărbătorilor de iarnă și va aprinde luminițele din parcul comunal central și din comună. Pe lângă momentele magice oferite de aranjamentele luminoase, cei mici vor avea parte și de alte surprize. Vă așteptăm cu mare drag !,, este invitația transmisă de către primărie pentru toți locuitorii care doresc să se bucure împreună de acest moment.