Dr. Mischie rămâne sub control judiciar. Tribunalul Olt i-a respins plângerea

229

Plasată sub control judiciar pe o durată de 60 de zile, având interdicţie de a mai exercita profesia de medic şi funcţia de şef secţie Psihiatrie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, dr. Cristina Mischie rămâne sub control judiciar.

Magistrații Tribunalului Olt au decis ca dr. Cristina Mischie să rămână sub control judiciar. Fosta șefă a secției Psihiatrie a SJU Slatina contestase decizia.  „Respinge plângerea formulată de petenta MISCHIE CRISTINA, împotriva ordonanţei nr. 28/P/2017 din data de 12.03.2019 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, ca nefondată. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p, obligă petenta la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, din data de 18.03.2019, la tribunalul Olt. „, a decis Tribunalul Olt ieri.

La rândul său, și conducerea spitalului a decis suspendarea contractului de muncă al dr. Cristina Mischie pe perioada controlului judiciar, aceaqsta fiind înlocuită la coordonarea secției de dr. Amalia Săndulescu.

Dr. Cristina Mischie este cercetată penal pentru corupție în scandalul pensionărilor pe caz de boală. Cu excepția dosarului în care unii angajați de la Psihiatrie și DGASPC Olt ar fi primit mită, aceasta este cercetată și în alte două cazuri.

Despre caz:

Șefa Secției Psihiatrie a SJU Slatina, sub control judiciar și interdicție de a merge la serviciu, în dosarul șpăgii pensionărilor pe caz de boală