Director nou la Direcția Agricolă Olt. Anuța rămâne adjunct

1248

Dragoș Drăghicescu este noul director al Direcției Agricole Olt, începând de ieri. Ion Anuța revine la funcția pentru care a câștigat concursul toamna trecută.

Agricultua olteană nu mai este condusă cu interimat. După pensionarea și numirea în Ministerul Agriculturii ca și consilier al ministrului Petre Daea a lui Emil Marinescu, pe probleme de irigații, pe 2 noiembrie frâiele Direcției Agricole au fost preluate de adjunctul Ion Anuța. Ieri, acesta a revenit pe postul pe care a susținut concurs în toamnă, director plin fiind numit Dragoș Drăghicescu. Ordinul de numire în funcție a fost primit ieri.

Drăghicescu, fost consilier județean PSD, s-a angajat la finele lunii trecute în cadrul DAJ Olt. Este cunoscut ca patron al firmei Longin SRL din Șerbănești, unde lucrează o suprafață de 5.770 ha de teren împărțite pe raza a 5-6 comune, specializat în cultură mare, o afacere de familie, cu peste 80 de angajați. Familia Drăghicescu deține și o moară construită din fonduri europene, dar și o brutărie la nivelul localității Șerbănești.

Pe aceeași temă:

https://realitateaoltului.ro/2017/11/01/anuta-verificat-de-ministru-daea-l-a-sunat-pe-fermierul-vizitat-ultima-data-de-directorul-daj/

https://realitateaoltului.ro/2017/09/27/emil-marinescu-si-a-tras-adjunct-in-lipsa-ion-anuta-este-noul-director-adjunct/