Emil Marinescu și-a tras adjunct în lipsă. Ion Anuța a câștigat concursul pentru secund la Direcția Agricolă

183

Ion Anuța a trecut cu bine astăzi de proba interviului, ultima din cadrul concursului organizat de ANFP pentru postul de adjunct al Direcției Agricole Olt. Prestația acestuia a fost notat de comisia de concurs cu 82,8 puncte. În urmă cu o săptămână, Anuța a obținut 70 de puncte la proba scrisă.

,,Dacă mă credeți, am avut niște emoții extraordinare. Nu am putut să dorm de vreo două nopți. Nu credeam că mă pot concentra să spun ce am de spus. Le-am zis și copiilor că pentru acest examen am niște emoții pe care nu le-am mai avut niciodată. Am reușit să răspund întrebărilor puse și să o fac într-un mod onorabil astfel încât să obțin un punctaj bun. Mă bucur că am putut să mă concentrez și să trec cu bine de acest concurs,, ne-a declarat Ion Anuța, noul director al Direcției Agricole Olt.

Ion Anuța a fost singurul candidat înscris pentru postul de director adjunct al Direcţiei Agricole Olt. El a trecut cu brio de cele două probe ale concursului, obținând la proba scrisă 70 de puncte iar la interviu 82,8 puncte. În urma acestor rezultate, Anuța a fost declarat admis pentru postul de adjunct al lui Emil Marinescu, aflat acum în Franța, într-o vizită oficială.

Ion Anuţa a fost mai ocupat funcție de conducere a Direcției Agricole Olt și în trecut.  El ar putea reveni pe funcția de director executiv al instituției la finele lunii viitoare când actualul ocupant al postului va ieși la pensie.