Tinerii şi femeile democrat-liberale din Olt au noi şefi

76

În ultimele săptămâni, democrat-liberalii din Olt şi-au desemnat conducerile structurilor din cadrul organizaţiei. Primii care şi-au desemnat şefii care să-i conducă în viitoarele campanii electorale de anul viitor sunt tinerii. În urma voturilor valabil exprimate, noul lider al tinerilor din PDL Olt a fost ales Laurenţiu Olteanu. El va fi ajutat în conducerea OT PDL de Edi Ungureanu, ales în funcţia de prim-vicepreşedinte şi Călin Marian ca secretar al organizaţiei. Noua conducere, din care, pe lângă cei trei,  mai fac parte şi zece vicepreşedinţi, are un mandat de patru ani.

Preşedintele OT PDL este membru de partid din 2008, este de profesie jurist şi în urma scrutinului din vara trecută a ajuns consilier local la Curtişoara.

În fruntea organizaţiei de femei a PDL Olt a fost aleasă Ramona Oncescu. Ea va fi ajutată de două colege alese în funcţia de prim-vicepreşedinte: Georgeta Stoica din Corabia şi Arina Georgescu din Slatina. În funcţia de secretar general al organizaţiei a fost aleasă Ana Anghel. Echipa de conducere a OF PDL Olt este completată de 10 colege alese ca vicepreşedinte şi 10 care vor îndeplini funcţia de secretar executiv.

La conferinţa judeţeană de alegeri a OF PDL Olt a participat şi Siminica Mirea, preşedintele organizaţiei judeţene, dar şi Cristina Trăilă, şefa femeilor din partidul condus de Vasile Blaga.

Ramona Oncescu ne-a declarat că pentru perioada următoare şi-a stabilit mai multe obiective printre care cele mai importante sunt: obţinerea alături de colegii din organizaţie a unui scor peste media naţională la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, atragerea de noi membre în fostul partid de guvernământ, promovarea mai intensă a femeilor în politică şi promovarea femeilor din mediul rural.