Daniel Tudor, victorie zdrobitoare în fața celor doi contracandidați

1143

Social-democratul Daniel Tudor a obținut un nou mandat de primar al orașului Scornicești. El a fost preferat de 93,4% dintre locuitorii prezenți la urne. Contracandidații săi din partea PNL și SOS ,,nu au trecut pragul”.

Primarul orașului Scornicești ar fi obținut cel de-al doilea mandat chiar și dacă pe durata campaniei electorale și-ar fi luat un concediu prelungit. A ales să se comporte ca n perioada premergătoare alegerilor și să-și prezinte locuitorilor realizările și proiectele pe care intenționează să le implementeze pentru creșterea confortului lor și dezvoltarea localității. Demersul său i-a adus o victorie zdrobitoare la scrutinul de ieri. El a obținut cel mai mare scor electoral dintre primarii din județ, fiind susținut de 94,5% dintre cetățenii care s-au prezentat la urne și au fost mai mulți decât oricând. Ceilalți doi contracandidați ai săi:  Florea Tudor, de la PNL și Constantin Ilie de la SOS au fost nevoiți să se mulțumească cu 3,78% si, respectiv 3,18% din voturile valabil exprimate.

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, Daniel Tudor le-a mulțumit locuitorilor orașului pentru susținere și încredere, dar și familiei sale care i-a fost mereu alături.

„Rezultatul alegerilor din 9 iunie, dar mai ales procentul covârșitor pe care l-am obținut pentru un nou mandat de primar al orașului Scornicești, mă onorează, emoționează și, în același timp, motivează, foarte mult. Proiectele implementate în primul mandat dar și consultările permanente cu dumneavoastră, au reprezentat forța și încrederea pe care am primit-o din partea dumneavoastră.

Mulțumesc familiei și tuturor celor care mi-au fost aproape, mulțumesc cetățenilor din Scornicești și celor din restul localitățile componente, mulțumesc echipei puternice pe care o am lângă mine și vă promit că împreună vom continua să repunem Scorniceștiul în topul localităților performante din județul nostru și nu numai!”, a transmis primarul Daniel Tudor, prin intermediul paginii sale de socializare.