VIDEO/ Criminalul care și-a înjunghiat soția pe o stradă din Drăgănești-Olt a ajuns azi-noapte în arest

327

Azi-noapte, 29 spre 30 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 37 de ani din Sprâncenata, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Ieri după-amiază, acesta și-a înjunghiat soția, pe strada Căpitan Drăgănescu din orașul Drăgănești-Olt, după care a fugit. Femeia a decedat.

Criminalul din Sprâncenata a ajuns în arest azi-noapte.

,,Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 30 aprilie 2024,, arată IPJ Olt.

Potrivit oamenilor legii, tânărul și-a înjunghiat soția pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești-Olt, pe fondul unui conflict intrafamilial, aplicându-i ,,mai multe lovituri cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală,,. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat. El a fost prins apoi pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt.