Tinerele handbaliste medaliate cu bronz la CE, turneu de pregătire la Slatina

30

Naționala de tineret handbal feminine se va pregăti, începând de mâine, la Slatina. Stadiul va fi împărțit în două etape, fiecare finalizându-se cu un turneu international. Stagiul de pregătire al sportivelor antrenate de Simona Maior=Pașca și Luminița Dinu este unul extrem de benefic și pentru echipa locale cu care vor avea mai multe meciuri amicale.Pivotul CSM Slatina, Diana Lixăndroiu, va evolua, de fiecra data pentru Națională.

Cele mai valoroase tinere handbaliste dințară, convocated la lotul national, vor fi prezente, începând de mâine, la Slatina, pentru un stagiu de pregătire.

Printre cele 30 de jucătoare convocate de Simona Maior-Pasca şi Luminiţa Dinu se numără și pivotal CSM Slatina, Diana Lixăndroiu.

După trei zile în care se vor antrena în sala LPS din municipiu și vor susține un amical cu echipa locală, antrenată de Attila Horvath, naţionala de tineret va face deplasarea la Balaton, în Ungaria, la un turneu.

Naționala de tineret vor reveni pe 5 aprilie la Slatina pentru o nouă etapă de pregătire în care vor avea loc mai multe meciuri cu echipa locală.

Stagiul se va încheia cu un alt turneu, în Franţa, care va avea loc în perioada 11-15 aprilie.

Antrenorul echipei slătinene consider că stagiul de pregătire al naționalei de tineret la Slatina va ajuta echipa locală să se mențină în formă pentru ultima etapă din sezonul regulat, dar și pentru turneul de promovare.