Acasă National Actualitate Arestați după ce au torturat o fată de 12 ani, au pus-o...

Arestați după ce au torturat o fată de 12 ani, au pus-o să cerșească și i-au vândut bebelușul unor străini

247
Imagine cu caracter ilustrativ

Un caz de sclavie s-a petrecut în Italia, între români, victimă fiind o fată de doar 12 ani.  Torturată și pusă să cerșească, fata a născut un copil care i-a a fost vândut unor străini

Trei români sunt acuzați de mai multe fapte penale în Avezzano, Italia, victimă fiind o tânără româncă de 12 ani, căsătorită cu forța după ce a fost vândută de mamă.

„Mă băteau și mă obligau să cerșesc în oraș. Uneori nu mâncam, iar când ajungeam acasă trebuia să predau întreaga sumă. Dar nu mă puteam odihni, pentru că trebuia să fac curat în casă și să pregătesc mâncare pentru întreaga familie. Odată ajunsă în Italia, am cerut să merg la școală, dar mi s-a spus că trebuie să muncesc pentru că am o familie… Mă duceau în fața supermarketurilor din oraș, să cerșesc de la ora 8 dimineața și mă luau la ora 20.00 și asta în fiecare zi a săptămânii… Mă controlau și mă urmăreau, a declarat victima, am fost lăsată chiar și fără să mănânc. Nu îmi dădeau bani. Acasă trebuia să fac în continuare curățenie și să le pregătesc mâncare. Nu eram liberă și îmi era frică. Odată m-am gândit să cer ajutor, dar apoi, de frică, nu am mai făcut-o”, le-a povestit fata procurorilor din L’Aquila în timpul interogatoriului la care a fost supusă.

Marți dimineață, carabinierii din Avezzano i-au ridicat pe acuzați de la domiciliul lor din Via Cavour și i-au transferat la închisoare. Mama minorei, care și-ar fi vândut fiica pentru 1.500 de euro acestei familii de români, este de asemenea anchetată.

Fata ar fi fost forțată să se căsătorească cu fiul acestei familii când avea doar 12 ani și ar fi avut și un copil, care i-a fost luat imediat ce s-a născut și predat unor străini.

Arestații, A.S., de 19 ani, J.S., de 46 de ani, și G.S., de 45 de ani, sunt acuzați că au obligat-o pe minoră să cerșească prin violență, amenințări și bătăi.

Fata a fost dusă într-un centru protejat.

You cannot copy content of this page