Unul dintre răniții de la Dăneasa a DECEDAT, ceilalți doi transportați la spital

1370

În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 6 este blocat, pe ambele sensuri de deplasare, în comuna Dăneasa ca urmare a producerii unui eveniment rutier soldat cu trei victime. Unul dintre răniți nu a mai putu fi salvat, echipajele de resuscitare declarând decesul.

Trei persoane care circulau într-o mașină pe DN 6, în zona localității Dăneasa, au fost rănite după ce un autocamion a lovit un limitator de înălțime, care s-a prăbușit peste autoturism. Din păcate, una dintre ele nu a mai putut fi salvată.

,,Persoana aflată în stop cardio-respirator, în vârstă de 66 de ani, a fost declarată decedată. La spital vor mai fi transportați doi bărbați, în vârstă de 18 și 42 de ani,, anunță ISU Olt.

Delimitatorul a fost doborât de un șofer de 48 ani din Studina, aflat la volanul unui trailer care transporta un utilaj agricol. La volanul mașinii strivite se afla tânărul de 18 ani. El a ajuns la spital împreună cu tatăl său de 44 de ani. Bunica tânărului a fost declarată decedată. Familia îndoliată este din Drăgănești- Olt.

DETALII:

FOTO-VIDEO/Accident cu 3 victime la Dăneasa: un autocamion a lovit un limitator de înălțime, care s-a prăbușit peste un autoturism | Realitatea Oltului

Conducătorii celor 2 autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.