Televizoare pentru secțiile Spitalului Caracal, printr-o nouă campanie a preotului Iagăru

188

Faptele bune înfăptuite de către preotul Ion Iagăru, parohul bisericii din curtea Spitalului Municipal Caracal continuă cu dotarea secțiilor unității medicale cu televizoare destinate pacienților. Ieri, 18 televizoare au ajuns în secțiile Pediatrie, ORL și Pneumologie.

Cu ajutorul oamenilor de bine pe care-i mobilizează prin intermediul Asociației ˮFiți Buniˮ, preotul caracalean unește în credință și fapte bune enoriașii aducând alinare și bucurie celor aflați în nevoie ori suferință. Neobosit, omul Domnului înfăptuiește numeroase campanii, una dintre cele derulate în prezent fiind destinată pacienților internați la Spitalul Municipal Caracal.

,, Mi-am propus în anul în care abia am intrat să derulăm o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea de televizoare noi pentru a-i bucura pe bolnavii, COPĂĂ sau adulți, aflați în spital, SINGURI, speriați de boală, dar mai ales TRIȘTI!  Pentru prima dată saloanele de pediatrie vor avea televizoare, urmând ca și alte secții să fie dotate de către asociația noastră! Timpul petrecut în fața unui televizor, dacă te afli pe un pat de spital, îți poate reda buna dispoziție, te poate deconecta,, a anunțat preotul, iar oamenii de bine i-au sărit în ajutor.

Ieri, asociația a donat 18 televizoare secțiilor de PEDIATRIE, ORL și PNEUMOLOGIE, iar pr.Iagăru anunță că această campanie va continua, deoarece și bolnavii internați în alte secții au nevoie de un televizor în salon.

Cei care doresc să se implice în această campanie ori altele derulate de preotul oltean, pot face donații în contul ASOCIAȚIEI FIȚI BUNI :

  • Banca Transilvania: cont în Lei: RO57BTRLRONCRT0561532601
  • Banca Transilvania: cont în Euro: RO07BTRLEURCRT0561532601
  • Banca Transilvania: cont în GBP: RO62BTRLGBPCRT0561532601