VIDEO/ Accident la Deveselu cu 18 copii și trei adulți implicați. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

6027

UPDATE: Ora 14.47 – încetează aplicabilitatea Planului Roșu de Intervenție.

Toate persoanele implicate în accident – 20 în microbuz și una în autoturism au fost monitorizate la locul evenimentului. Șase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 și 17 ani) și femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conștiente și cooperante și nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viața în pericol.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz ( 2 adulți și 18 minori) și un autoturism (în care se afla o femeie – șofer) a avut loc pe DN 54, în localitatea Deveselu.

La nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție, având în vedere numărul -persoanelor implicate într-un accident la Deveselu, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns. În eveniment au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie în vârstă de 59 de ani, din comuna Vlădila și un microbuz de transport persoane, condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Caracal.

La fața locului, echipajele operative intervin cu  o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Misiunea este în dinamică.

,,Până în acest moment au fost transportate la CPU Caracal șase victime ( un adult și cinci minori ). Toate victimele sunt conștiente, fără traumatisme care să le pună viața în pericol,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.