Comandă la domiciliu de legume produse în Olt. 12 fermieri livrează clienților fără taxe de transport

1008

Legumele produse în fermele autohtone pot ajunge direct la domiciliul consumatorilor, prin comandă telefonică ori online. Proiectul ,, Legume de Olt “ a avut ieri prima livrare, prin intermediul acestuia 12 fermieri putându-și plasa produsele fără a recurge la intermediari.

Oltenii care doresc o cantitate minimă de 20kg de legume și nu au timp sau posibilitate de a merge la piață ori la un producător, pot apela de acum serviciul de comandă la domiciliu, având garanția că vor primi  produse autohtone, proaspete și de bună calitate, direct din ferme din județ. Mai mulți fermieri olteni s-au unit într-un proiect  prin care vin astfel în ajutorul clienților și au, la rându-le, posibilitatea de a-și comercializa produsele.

,,Am realizat prima livrare de legume la domiciliul clientului. Proiectul ,, Legume de Olt“ implementat de Asociatia Tinerilor Fermieri Olt in parteneriat cu 12 fermieri din bazinul Plesoiu – Strejesti – Gradinari, își dezvoltă activitățile și prin livrări de legume proaspete și gustoase la domiciliul sau sediul clienților (persoane fizice, persoane juridice, restaurante, magazine, cantine etc ) . Comenzile se pot transmite către noi, prin mesaj la numărul 0745015699. Un coleg preia comamda, o confirmă telefonic cu clientul și in cel mai scurt timp, comanda se livrează la domiciliul sau sediul clientului. Clientul achită contravaloarea legumelor, cash sau on-line prin aplicația bancară. Pentru persoane juridice se emit facturi fiscale!! Nu se percep taxe de transport !! Comanda minimă 20 kg !! Livram in municipiul Slatina și in localitățile limitrofe!!Avem toată gama de legume de sezon!!,, anunță Florin Ciobanu, președintele ATF Olt.

Proiectul beneficiază și de o pagină virtuală, prin intrmediul căreia cei interesați pot afla mai multe informații și pot lua contact cu fermierii.