A început construirea Centrului Medical de la Coteana, cu finanțare CNI

1201

Locuitorii comunei Coteana au motiv de bucurie, mai mulți specialiști din domeniul medical având posibilitatea în viitorul nu prea îndepărtat de a le oferi servicii la ei în comună, într-un spațiu modern și dotat cu aparatură de ultimă generație. Construirea Centrului Medical a fost demarată, în clădirea nouă urmând să funcționeze mai multe cabinete medicale.

O clădire modernă, nouă, în care să fie asigurate servicii medicale locuitorilor comunei prin medicina de familie, dar și cabinet stomatologie, cabinet cardiologie, cabinet fizioterapie, se va realiza în comuna Coteana.

,,,În urmă cu câteva zile am demarat lucrările privind investiția în valoare de 6.886.872 lei „CONSTRUIRE ȘI DOTARE CENTRU MEDICAL”, anunță primarul Ionuț Dima, dezvăluind și planul investiției.

Centrul medical este realizat în satul Coteana, str. DC 92, nr. 60, pe o suprafață construită de 221,45 mp si suprafață desfășurată de 429, 45 mp. Este finanțat prin CNI, Subprogramul Unități Sanitare.

Comuna Coteana se află la o distanță de 19 km de municipiul Slatina și are o suprafață de 44 de km.

Mai puteți citi și:

Spor de 50% pentru medicii de familie care vor să profeseze în 10 comune din Olt, 100% la Gura Padinii și Vișina Nouă | Realitatea Oltului