Slătinean, găsit MORT în garsoniera din municipiu. Nu mai fusese văzut de o săptămână

3161
Imagine cu caracter ilustrativ

Un slătinean în vârstă de 54 de ani, a fost găsit azi decedat în garsoniera sa de pe strada Cuza Vodă. Cei care au alertat poliția au fost vecinii, care nu-l mai văzuseră de circa o săptămână de zile.

În această dimineață, polițiștii au fost alertați că cu privire la faptul că există suspiciunea că o persoană din Slatina ar fi decedat în locuința sa. Bărbatul era divorțat și nu mai fusese văzut de vecini de mai multe zile. Era angajat ca paznic la o societate comercială de pe platforma industrială a urbei. Suspiciunea vecinilor s-a dovedit, din păcate, întemeiată.

,,La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, ar fi decedat într-un imobil de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma examinării sumare bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.,, declară Claudiu șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.