Femeile liberale din Olt și-au ales noua conducere. Președintele Voiculescu: afirm public angajamentul de a promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare

175

Alegerile în sânul organiaațiilor liberale din județ au continuat la finele săptămânii trecute cu desemnarea noii conduceri a Organizației Femeilor Liberale Olt. Cu această ocazie, președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, și-a reafirmat public angajamentul de a promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare.

Luminița Popescu, secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse, a fost aleasă de către colegele liberale din județ pentru un nou mandat de președinte al OFL Olt. Alegerile s-au desfășurat vinerea trecută.

Cu această ocazie, președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu a anunțat că susține aprobarea inițiativei legislative care este acum în Camera Deputaților, după ce a trecut de Senat, care prevede o cotă de gen pentru o mai justă reprezentare a celor două sexe.

,,Cotele de gen și meritocrația nu se exclud reciproc, iar această soluție este doar un mijloc pentru promovarea respectului și a echității de gen în politica românească. Le doresc mult succes colegelor mele din noul birou județean și o felicit pe doamna Luminița Popescu, secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse, pentru un nou mandat de președinte al OFL Olt. Am avut plăcerea de a avea alături de noi, secretarul general al OFL, doamna Daniela Nicolescu și vicepreședintele regional OFL, doamna Mihaela Jianu cărora le mulțumesc pt prezența. Mult succes în activitatea politică stimate doamne și domnișoare și am garanția că echilibrul și implicarea dumneavoastră vor fi un ajutor substanțial pentru filiala Olt a Partidului Național Liberal.,, a declarat președintele liberalilor olteni.