Slătinenii au stat la coadă pentru tradiționala fasole cu cârnați

696

După doi ani de întrerupere cauzată de pandemie, administrația slătineană a inclus în  programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale și tradiționala masă românească. Toți participanții la evenimente au putut servi, după parada militară, tradiționala fasole cu cârnați și au servit un pahar de vin fiert.

Autoritățile slătinene au reluat anul acesta, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale, tradiționala masă românească. Au fost pregătite pentru participanții la evenimente peste 2.000 de porții de fasole cu cârnați și tot atâtea pahare cu vin fiert, aromat cu scorțișoară și coji de portocală. Pentru a intra în posesia acestora, oamenii au indurat cu stoicism frigul de afară. Cu toții au susținut că așteptarea a meritat.

.

Jandarmii și polițiștii locali au asigurat buna desfășurare a distribuirii porțiilor de fasole cu cârnați,. Ei au avut grijă ca oamenii așezați la coadă care s=a întins pe mai multe rânduri și pe o lungime de câțiva zeci de metri să nu se înghesuie și să respecte rândul.