Andreea Jifcu, pe urmele Adinei Diaconu

72

Școala de tenis de masă slătineană își reconfirmă valoarea. Tânăra sportivă Andreea Jifcu, legitimată la CSS Slatina, și-a trecut în cont o nouă medalie. Ea a cucerit medalia de bronz la WTT Youth Star Contender Vila Nova de Gaia 2022, Portugalia, în proba de dublu mixt.

Federația Română de Tenis de Masă  a anunțat o nouă medalie, a șasea, pentru delegația României la WTT Youth Star Contender Vila Nova de Gaia 2022. Aceasta a fost una de bronz și a fost obținută de tânăra slătineancă Andreea Jifcu, la dublu mixt.

„Prima medalie a zilei și a șasea pentru delegația României este adusă de Andreea Jifcu, la U15 dublu mixt. Alături de Enrique Rios, din Puerto Rico, sportiva noastră a obținut două victorii pe tabloul principal, 3-1 cu Nazarii Solodkyi/Veronika Vasylenko (Ucraina) și 3-2 cu Wassim Essid (Tunisia)/Aleksandra Jersova (Letonia).

 Deși eliminați în semifinale de Maria Casas (Spania)/Tiago Abiodun (Portugalia) cu 1-3, Andreea Jifcu și Enrique Rios și-au asigurat medaliile de bronz”, au postat reprezentanții Federației Române de Tenis de Masă.

Nu este primul rezultat excepțional obținut de Andreea nici prima medalie. De ceva timp, slătineanca demonstrează pe zi ce trece, cu fiecare competiție la care participă, că îi calcă pe urme Adinei Diaconu.