CSM Slatina, egal cu… lnterna roșie

71

CSM Slatina a încheiat la egalitate meciul de pe teren propriu cu ultima clasată, Poli Timişoara. La finalul timpului regulamentar, tabela de marcaj a indicat 0-0. Rezultat a fost unul echitabil care a mulțumit antrenorii celor două echipe. Cu acest punc, echipa olteană a adunat, până acum, în acest prin am în liga secundă, 21 de puncte. CSM Slatina va încheia acest an competițional cu un joc în deplasare la Progresul Spartac.

Fotbaliștii antrenați de Dan Oprescu nu au reușit să-și adjudece victoria nici în ultima etapă disputat în acest an pe teren propriu în fața ultimei clasate în liga secundă, Poli Timișoara. La capătul unui joc fără prea multe ocazii de gol, cu multe greșeli pe atac, tabela de marcaj a indicat 0-0. Deșii jucătorii bănățeni au avut mai mult posesia mingiei, slătinenii se pot lăuda cu singurele ocazii serioase de a deschide scorul: în prima repriză prin Oliveira, și spre finalul meciului prin Traşcu, care a ratat cu poarta goală. Rezultatul a fost unul echitabil care a mulțumit ambele echipe.

În pauza competițională din această iarnă, antrenorii celor două echipe au anunțat modificări ale loturilor, în urma evaluărilor ce au fost făcute pentru prima parte a sezonului regulat.

Astfel, până acum, CSM Slatina a adunat în cont 21 de puncte, și își păstrează locul opt în clasamentul ligii secunde, în timp ce bănățenii continuă să dețină lanterna roșie cu doar 9 puncte. În etapa viitoare, ultima din acest an, CSM Slatina va întâlni în deplasare pe Progrescu Spartac, echipă aflată în subsolul clasamentului.