Start lucrărilor la DN 6, Alexandria- Caracal- Craiova, între localitățile Mihăiești și Drăghiceni. Utilajele au ajuns pe șantier

523

Începe reabilitarea lotului 2 al DN6 Alexandria- Craiova, pe teritoriul județului Olt, între Mihăiești și Drăghiceni. DRDP Craiova anunță că utilajele au ajuns pe șantier. O firmă turcă se va ocupa să reabiliteze drumul.

Proiectul „Reabilitare DN6, Alexandria-Craiova, lot 2: 132+435-185+230-Relicitare” a intrat în linie dreaptă. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova anunță că utilajele au ajuns pe șantier și se fac ultimele pregătiri înainte de a fi demarate lucrările de către firma Ozaltin Inșaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Șirketi.

,,Utilajele folosite în cadrul lucrării de reabilitare a DN 6, Alexandria-Craiova, lot 2, între localitățile Mihăiești și Drăghiceni, au ajuns în organizarea de șantier. În zilele următoare se finalizează fundația stației de asfalt, urmând a fi pusă în funcțiune.

A fost montat și pus în funcțiune cântarul rutier aferent organizării de șantier.  Se lucrează la instalarea echipamentelor de laborator, acesta fiind aprobat de către Beneficiar. Au fost efectuate măsurători pentru capacitatea portantă. Beneficiarul a aprobat personalul Antreprenorului.,, anunță DRDP Craiova, care publică pe pagina de socializare mai multe fotografii cu utilajele ce vor fi folosite.

Beneficiarul a solicitat începerea, cu prioritate, a execuției lucrărilor la obiectivele de artă aflate într-o stare avansată de degradare: pod Stoenești, pasaj peste CF la Stoenești, pasaj peste CF la Dăneasa.

Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Mai multe pe această temă:

O firmă turcă va reabilita DN6 Alexandria- Caracal- Craiova. Lucrările se realizează pe teritoriul județului Olt | Realitatea Oltului