Imagini cu un puternic impact emoțional! Șofer român de TIR, ucis în Spania de un alt coleg, tot român

507

O crimă cumplită a avut loc duminică, într-o parcare din Spania, acolo unde trei șoferi români s-au luat la ceartă din motive necunoscute. Potrivit primelor informații, doi dintre aceștia se aflau împreună, iar cel de-al treilea era independent. La fața locului a fost chemată o echipă de salvare, dar din păcate a fost prea târziu pentru unul dintre români care a fost înjunghiat cu un cuțit.

Un șofer român de TIR a fost omorât de un alt şofer din același județ cu el, iar al treilea a ajuns la spital în stare gravă, după un conflict într-o parcare din Spania. Nenorocirea s-a petrecut în acest weekend, în Spania, acolo unde românii s-au întâlnit pentru a face pauză.

Lucian Boboc şi alt coleg, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit în parcarea respectivă cu Adrian Claudiu Baicu, şofer de dubă, toţi fiind din judeţul Argeş.

Din motive necunoscute, între cei trei bărbați a izbucnit un scandal, iar după scurt timp cei trei au încpeut să-și adreseze injurii și gesturi de violență. La un moment dat, șoferul Adrian Claudiu Baicu a scos un cuțit cu care a început să-și amenințe colegii. De aici până șa acțiune nu a mai fost decât un singur pas, astfel că bărbatul a început să-i atace pe cei doi colegi cu cuțitul. Martorii au sunat la numărul unic de urgență, iar după câteva minute a sosit un echipaj de salvare.

Pentru Lucian Boboc, intervenția medicilor a fost tardivă, dată fiind gravitatea rănilor, însă pentru colegul său, viața i-a mai dat o șansă, acesta fiind transportat la spital cu multiple răni de cuțit. Vinovatul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, urmând a se stabili datele exacte în care s-a produs tragedia. Acesta a fost acuzat de crimă și de tentativă de crimă, urmând să primească ani buni de închisoare.

Șoferul de dubă, Claudiu Baicu, a fost reținut de polițiști și acuzat de crimă, dar și de tentativă de omor. El riscând acum ani grei de închisoare.

Autoritățile spaniole încearcă acum să afle motivul pentru care a pornit întreagul scandal și cum s-a ajuns la crima sângeroasă din parcare.