Bărbat din Slatina, reținut în Vâlcea pentru trei fapte de furt calificat

268

Trei dintr-o lovitură. Un hoț oltean a lăsat trei vâlceni fără portofele, cauzându-le un prejudiciu de peste 2.000 de lei. Furturile au avut loc în data de 25 august 2021, pe raza orașului Horezu, iar de atunci polițiștii s-au tot străduit să-i dea de urmă. Până ieri, 1 septembrie 2021, când oamenii legii au reușit să dezlege misterul dispariției portofelelor celor trei vâlceni.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat din municipiul Slatina, județul Olt, cercetat pentru 3 fapte de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați în data de 25 august de un bărbat din comuna Stroești, iar ulterior de o femeie din comuna Cernișoara, că, în timp ce se aflau în orașul Horezu, pentru a rezolva diferite probleme, o persoană necunoscută le-ar fi sustras portofelele.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificată și a treia persoană vătămată, căreia în mod similar îi fusese sustras portofelul, în orașul Horezu, prejudiciul total ridicându-se astfel la 2.000 de lei.

Persoana bănuită, un tânăr de 34 de ani, a fost identificată de polițiști, iar la data de 1 septembrie, a fost efectuată o percheziție la domiciliul acestuia, fiind ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.

Ulterior, la aceeași dată, bărbatul a fost reținut, urmând să fie prezentat instanței cu propuneri procedurale.