Biroul Politic Naţional al PNL a votat susţinerea lui Florin Cîţu ca premier. Voiculescu: Și PNL Olt îl sprijină cu fermitate pe prim-ministru

483

Azi, Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a votat susţinerea lui Florin Cîţu ca premier. Și organizația județeană Olt și-a reconfirmat sprijinul acordat premierului, președintele Voiculescu declarând că acesta este singurul capabil să ducă la îndeplinire obiectivele asumate de către partid.

Peste 70% dintre membrii BPN conectați la ședința forului de decizie liberal au votat pentru susținerea lui Florin Cîțu ca premier. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu a participat la reuniune.

Reuniunea BPN a fost convocată de echipa premierului şi s-a desfăşurat în format de videoconferinţă. Premierul i-a informat pe membrii BPN că aşteaptă o propunere de ministru al Justiţiei din partea USR-PLUS şi că vineri va ieşi cu programul „Anghel Saligny”.

Susținător al premierului Cîțu și în competiția internă pentru conducerea partidului, președintele PNL Olt, senatorul de Olt Liviu Voiculescu a reconfirmat susținerea organizației oltene. ,,O guvernare al cărei principal obiectiv este modernizarea și dezvoltarea României merită toată susținerea noastră. În acest sens, filiala Olt a PNL sprijină cu fermitate exercitarea funcției de premier al României de către actualul prim-ministru Florin Cîțu, singurul  capabil să ducă la îndeplinire obiectivele asumate de partidul nostru pentru dezvoltarea României.,, declară Liviu Voiculescu, liderul liberalilor olteni.