Ciolacu a publicat moţiunea de cenzură a PSD. Mesaj pentru USR PLUS și AUR: „Lăsaţi poveştile!”

78

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a publicat, joi, pe pagina sa de Facebook textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului care poartă titlul „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”. Liderul PSD are și un mesaj pentru USR PLUS: : „lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți – cu adevărat!- ca acest guvern să pice?”, scrie Ciolacu.

Textul moțiunii de cenzură a fost publicat de către Marcel Ciolacu, care îi cheamă pe „toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură de mai jos! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure”.

„PSD îi invită pe cei din USR PLUS și pe cei din AUR să semneze moțiunea de cenzură intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”.Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți – cu adevărat!- ca acest guvern să pice? Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece?”, se arată în mesajul postat, joi, pe Facebook de Marcel Ciolacu alături de documentul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Liderul PSD invită cele două partide la discuții.

„În vreme ce traiul românilor devine tot mai împovărat de lipsuri, guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR are o singură prioritate: lupta pentru putere! În disperarea de a acapara toate resursele statului pentru firmele lor de partid, au abandonat total România și pe români. În aceste condiții, singura soluție pentru ca România să iasă dintr-o continuă criză politică, economică și socială este ca Guvernul Cîțu să plece urgent de la conducerea țării”, se arată în moțiunea de cenzură a PSD.

Mai mult în document social-democrații critică guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR: „a ratat toate țintele asumate în Sănătate! Românii simt pe pielea lor dezastrul provocat prin deciziile aberante și lupta pentru putere din Sănătate”, se mai arată în document.

Sorin Grindeanu a anunțat, joi, într-o conferință de presă că social-democrații nu vor vota altă moțiune: „Cine vrea ca într-adevăr acest guvern să pice va semna moțiunea PSD. Restul sunt povești. Lipsa semnăturii înseamnă doar șantaj”, a declarat Sorin Grindeanu.