Bursă de locuri de muncă în Slatina. Patronii pot înscrie job-urile vacante la AJOFM Olt

327

Până la finele acestei săptămâni, agenții economici din județ, dar și din afara lui, sunt așteptați să depună oferte de job-uri vacante la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Instituția va organiza săptămâna viitoare o bursă a locurilor de muncă.

Oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea șansa de a se afla față în față cu angajatori care recrutează viitori angajați pe posturile pe care le au vacante. AJOFM Olt va organiza marți,  29 iunie, Bursa locurilor de muncă. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.45, la Slatina – Casa de Cultură a Tineretului.

Pentru ca în cadrul bursei oferta să fie numeroasă și diversă, în această perioadă sunt invitați agenții economici să participe. ,,Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui numar cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participanţilor la bursă. Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei până la data de 25 iunie 2021, ora 12.00, la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.”, transmite Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt.