UPDATE: Criminalul a fost găsit spânzurat/ Ucisă cu sânge rece de concubin

2982

O femeie a fost ucisă prin înjunghiere în propria locuință chiar de către iubitul ei. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără și au constatat decesul. Criminalul este acum căutat de către polițiști.

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Capitală a fost ucisă chiar în propria locuință de către concubinul său. Femeia a suferit mai multe leziuni în urma loviturilor de cuțit primite și nu a supraviețuit.

 „Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor,” a transmis Poliția Capitalei.

În acest moment autoritățile îl caută pe agresor.

UPDATE: Principalul suspect a fost găsit spânzurat. Acesta a mai fost condamnat în trecut pentru tâlhărie. Polițiștii cercetează cazul pentru a stabili care a fost motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.