Lucrări finalizate la terenul cu gazon artificial şi nocturnă de la Şcoala Coculescu

103

Primăria Scorniceşti a făcut azi recepţia lucrărilor efectuate la terenul de fotbal al Şcolii Gimnaziale Nicolae Coculescu din Scorniceşti.

De acum înainte, tinerii din Scorniceşti şi nu numai vor putea juca fotbal pe un teren reabilitat, atât pe timp de zi, cât şi seara târziu. Anunţul a fost făcut de către primarul Daniel Tudor.

,,Începând de astăzi – 15 iunie 2021, în urma recepției făcute la cel mai nou și modern teren de fotbal amenajat în incinta Școlii Gimnaziale《Nicolae Coculescu》din Scornicești, îi anunț pe tinerii din localitatea noastră, dar și pe cei interesați de sport, că se pot bucura de cele mai bune condiții, jucând pe un gazon artificial, impecabil, pe timp de zi, dar și pe timp de seară, la lumina nocturnei de care dispune terenul nostru. Este un proiect la care țin și mă bucur că am reușit să-l ducem la bun-sfârșit într-un timp atât de scurt.”, a anunţat primarul.

Edilul urbei de pe Plapcea şi-a pus chiar numărul de telefon la dispoziţia celor care doresc să facă rezervări sau să afle programul de desfășurare a activitătilor sportive: 0740.151812.