VIDEO/ Percheziții în Olt la o clinică de înfrumusețare

3617

Zeci de percheziții au loc în această dimineață în București și alte 24 de județe, fiind vizată o clinică de înfrumusețare din Capitală care efectua diverse proceduri medicale și în alte locații din țară printre care și în județul Olt. Acuzațiile sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual și exercitarea fără drept a unei profesii.

Mascații au descins astăzi în județul Olt la o clinică de înfrumusețare în cazul unui dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.  Au fost efectuate în Capitală și în alte 24 de județe 45 de percheziții la persoane fizice și la sediile unor persoane juridice, dintre care 12 în București, 8 în Buzău, 2 în Ilfov, 2 în Timiș și câte una în Argeș, Arad, Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara,Iași, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu și Vâlcea.

”În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Infracțiunile cercetate sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual și exercitarea fără drept a unei profesii, acestea au fost săvârșite de către reprezentanții clinicii din București, cu ocazia efectuării procedurilor de înfrumusețare invazive sau noninvazive, atât la sediul acesteia, cât și în alte locații de pe teritoriul țării.

Perchezițiile au loc inclusiv la sediul Clinicii Swiss EstetiX cunoscută drept „Clinica Vedetelor”, fondată de Valentin Burada.