Bărbat din Icoana, prins transportând ilegal 3kl de țiței

1626

Polițiștii Poliției orașului Potcoava au depistat un bărbat care transporta 3.000 de litri de ţiţei. Pentru că nu a putut demonstra că transportul este legal, acesta s-a ales cu amendă și confiscarea mărfii.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au depistat în trafic astăzi, 7 mai, în jurul orei  08.30, pe raza orașului Potcoava, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Icoana, care transporta cu o utilitară produse petroliere.

,,În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul transporta 3.000 de litri de ţiţei fără a deține documente de însoțire a mărfii, conform prevederilor legale în vigoare. Polițiștii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 271/2000, privind regimul activităților de transport, comercializare și recuperare a țițeiului, gazolinei, condensatului, etanului lichid, benzinei, motorinei și altor produse petroliere. „, declară subcomisar de poliție Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cantitatea de țiței a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil.