Doliu în fotbalul românesc/ A murit un mare arbitru

438

Fostul arbitru și conducător în prima divizie, Ioan Danciu a murit noaptea trecută în urma unor probleme de sănătate. Acesta era internat încă din luna martie în spital cu probleme cardiovasculare.

Ioan Danciu, fost arbitru cunoscut în divizia A la fotbal s-a stins din viată noaptea trecută, la vârsta de 69 de ani. Acesta era internat încă din luna martie a acestui an la Spitalul de Urgenţă Petroşani, cu probleme cardiovasculare.

„Azi noapte la ora 1, a trecut la cele vesnice tatal meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu in varsta de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, într-o lume fara dor. Corpul neinsufletit va fi depus la Biserica Ortodoxa din Petros-Baru Mare. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca in pace pt ca a fost un tata si un om minunat. Nu te vom uita niciodata!!”, a declarat pe pagina sa de Facebook, fiica fostului arbitru.

Cu câteva ore înainte de a anunța decesul, Ramona, fiica lui Ioan Danciu scria pe contul său de socializare că tatăl său se află în stare gravă, la Reanimare.

Ioan Danciu, s-a născut pe data de 5 ianuarie 1952, a fost arbitru în prima ligă din 1989 până în 1997 și ulterior conducător de la Jiul, FCM Bacău și FC Vaslui.