Un fost primar a fost găsit împușcat în această dimineață

1260

Fostul primar al unui oraș din județul Caraș-Severin a fost găsit împușcat în cap în această dimineață. Soția acestuia a anunțat prin apel la 112 autoritățile care s-au deplasat la fața locului, ulterior constatând decesul.

Emanuel Dănilă, fostul primar al unui orașului Bocșa a fost găsit împușcat în cap în această dimineață de către soția sa. Autorițățile care s-au deplasat la fața locului au constatat bărbatul în vârstă de 57 de ani prezenta o rană prin împușcare în zona capului, iar lângă el a fost găsită o armă de vânătoare care era deținută în mod legal. Echipajul Serviciului de Ambulanță a constatat decesul și cercetările continuă pentru stabilirea imprejurimilor în care a murit bărbatul.

Dănilă a fost ales primar al orașului Bocșa din partea PNL, în 27 septembire 2020 și și-a depus demisia anul acesta în luna martie, pe motivul problemelor personale și de sănătate. Marcel Vela, liderul PNL din Caraș-Severin a transmis condoleanțe familiei și a adus în discuție depresia post-Covid care l-ar fi făcut pe edil să își dea demisia din funcție.