Minunea părintelui Iagăru s-a înfăptuit: familia din Sprâncenata are casă nouă

524

Și-a propus ca de Paște o familie greu încercată, formată din cinci suflete, să aibă casă nouă și a reușit, așa cum îi reușesc de fiecare dată campaniile demarate pentru într-ajutoarea celor aflați în nevoie. Preotul caracalean a anunțat îndeplinirea obiectivului achiziționării unei locuințe pentru familia din Sprâncenata.

În urma implicării preotului Doru Ion Iagăru, parohul bisericii din curtea Spitalului Municipal Caracal, o familie din Sprâncenata, a cărei casă stătea să cadă, se poate bucura de o locuință. Împreună cu oameni de bine care au răspuns campaniei demarate de preot prin asociația sa Fiți Buni, celor cinci membri ai familiei din Sprâncenata li s-a cumpărat o locunță în aceeași localitate.

,,Cu ochii plin de lacrimi de fericire vă scriu…  În urmă cu exact două săptămâni, pe 6 aprilie, ne propusesem ca până la Sfintele Paști să-i mutăm în casă nouă.  Părea un vis…  Dar voi sunteți minunați, mereu ne sprijiniți, vă implicați și dăruiți din puținul sau multul vostru și faceți adevărate minuni. Azi, iubiții mei, le-am cumpărat o casă!  În numele lor, al Asociația Fiți Buni și ale voluntarilor ei, vă mulțumesc.  Fiți binecuvântați iar noi sănătoși, să ne continuăm proiectele!”, a anunțat preotul.

Aceasta este încă o dovadă a faptului că atunci când se unesc, oamenii pot face minuni pentru semenii lor.

Despre caz:

O nouă misiune a părintelui Iagăru: CASĂ nouă până la Paște pentru 5 suflete din Sprâncenata