Corăbienii rămân și FĂRĂ curent electric, și FĂRĂ apă săptămâna viitoare

3054

Lucrările anunțate de Distribuție Oltenia la rețeaua de energie electrică, pentru săptămâna viitoare, vor lăsa corăbienii și fără apă. Administrația orășenească a anunțat localnicii să-și facă rezerve de apă pe perioada întreruperii furnizării utilităților.

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici din Corabia, în urma executării de  lucrări programate în reţelele electrice ,,pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite,,.

Curentul electric se va întrerupe marți și joi, lucrările de marți impunând și sistarea alimentării cu apă a orașului. ,, Întreruperea energiei electrice în zona Repompare va afecta alimentarea cu apă potabilă a orașului Corabia. Rugăm consumatorii casnici și agenții economici să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei,, a anunțat primăria.

Astfel, marți, 23 februarie, se va întrerupe curentul electric în intervalul orar 9.00- 17.00, în: PTCZ Repompare Corabia, PTA Str. București, între str. Carpați și str. M. Kogălniceanu, Cezar Bolliac, între Bibescu Vodă și Caraiman, G-ral Tell între Bibescu Vodă și 1 Mai, Frații Golești între Bibescu Vodă și Caraiman, str. Tudor Vladimirescu între Bibescu Vodă și Caraiman, Cuza-Vodă între București și Caraiman, C.A. Rosetti între București și Caraiman.

Joi, 25 februarie, în același interval orar, nu va fi curent electric în: zona Piața Corabia și str. 1 Mai, între Kogălniceanu si Florea Geară, din Caraiman pănă in Grivița, str Florea Geară din 1 Mai pana în Caraiman, 1 Mai din str Ștefan cel Mare până in str. Florea Geară, Constantin Brâncoveanu din 1 Mai până in str Grivița Roșie.