Sărbători cu speranță! Polițista Andreea Sandu a trecut cu bine de transplantul din Italia

1583

Cu speranța că se va vindeca și va reuși să-și crească cei doi copii, de 7 și 2 ani, slătineanca Andrea Sandu (Brăileanu), polițistă în cadrul IPJ Teleorman, a plecat la finele lunii august spre clinica din Italia pentru a i se face  transplantul de celule stem. Intervenția salvatoare i-a fost făcută chiar înainte de Crăciun, iar veștile sunt unele dătătoare de speranță.

Sărbătorile au venit cu speranță în familia Sandu. Diagnosticată cu leucemie, slătineanca Andreea Sandu a apelat la ajutorul semenilor pentru a învinge  boala, singura sa salvare fiind un transplant de celule stem. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul la spitalul San Raffael din Italia sunt de minimum 250 000 de euro. Însă efortul celor care s-au mobilizat și i-au sărit în ajutor a meritat. Chiar înainte de Crăciun, pe 23 decembrie, tânăra a fost supusă intervenției salvatoare. Iar veștile sunt unele bune.

,,Agent Sandu Andreea, mămică a doi copilași, a trecut cu bine peste transplantul de celule stem care a avut loc la Ospedale San Raffaele din Milano .Doamne ajută !,, au anunțat colegii polițiști. ,,Vis împlinit datorită vouă!!! Dragi prieteni, Andreea A TRECUT CU BINE de transplantul de celule stem. Este bine. Multumim tuturor pentru rugăciuni. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă sănătate.,, este și mesajul celor care s-au ocupat de strângerea de fonduri pentru cazul tinerei.

Cazul Andreei este încă o dovadă că atunci când oamenii se unesc să ajute, orice imposibil devine posibil și că orice cost al tratamentului nu poate sta în calea vindecării. Felicitări tuturor ce i-au sărit în ajutor și multă sănătate, Andreea!

Mai multe despre cazul Andreei:

Slătineanca Andreea Sandu, mamă a doi copii mici, are nevoie de AJUTOR pentru a lupta cu leucemia