Slătineanca Andreea Sandu, mamă a doi copii mici, are nevoie de AJUTOR pentru a lupta cu leucemia

1408

Slătineanca Andreea Sandu, angajată la IPJ Teleormen, are mare nevoie de ajutorul semenilor.Tânăra, mamă a doi copii, de 7 și 2 ani, a fost diagnosticată recent cu leucemie, iar singura sa salvare este un transplant de celule stem, o intervenție ce costă o avere: 250.000 euro. Pentru a strânge banii de care depinde viața tinerei, familia și prietenii au lansat o campanie de strângere de fonduri.

Tratamentul cu citostatice urmat de Andreea Sandu (Brăileanu) în ultimele luni nu a reușit să învingă boala- leucemie mieloidă acută, iar medicul curant i-a dat o veste foarte, foarte dură: transplantul de celule stem este singura ei șansă de supraviețuire! Banii însă sunt o mare problemă, având în vedere faptul că este vorba de o sumă uriașă. Pentru a strânge cât mai urgent o parte din sumă, de 50.000 euro, reprezentând doar o cincime din costul total, însă necesară pentru demararea tratamentului, familia a pornit o strângere de fonduri.
,,Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul la spitalul San Raffael din Italia, care a raspuns solicitarii noastre, sunt de minimum 250 000 de euro. Această sumă este prea mare, uriaşă, peste puterile lor de a face rost de aceşti bani. Dar noi toţi, dacă ne unim forţele putem lupta pentru a reda zâmbetul acestei tinere mămici, soțului, și celor doi îngerași ai lor, Andrei și Vlăduț. Pentru cei care nu cunoșteți povestea și drama prin care ea trece, Andreea are 33 de ani, este absolventă a școlii de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2009, an în care a fost repartizată la Poliția Municipiului Roșiorii de Vede. Este căsătorită cu Ovidiu și au împreună doi îngerași – pe Andrei, care are 7 ani și pe Vlăduț, în vârstă de numai doi anișori. Orice mică donație contează și este pentru Andreea un pas mai aproape de tratamentul de care are atâta nevoie!,, este apelul făcut pe pagina dedicată campaniei.

De pe patul de spital, Andreea a lăsat azi un mesaj pe pagina de socializare:,,Bună dimineața tuturor! Va scriu de pe patul Institutului Clinic Fundeni din București. Pun toată nădejdea și speranța în mâinile voastre. VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTAȚI! Am o misiune pe acest pământ, sa fiu alături de cei doi copii ai mei care au nevoie de mine și pe care vreau să-i vad crescând. La 33 de ani timpul s-a oprit în loc pentru mine și familia mea în luna mai a acestui an când am fost diagnosticata cu leucemie, însă sunt mai puternica și mai încrezătoare ca oricând. Știu ca Dumnezeu lucrează prin oameni, prin voi toți și va mulțumesc pentru fiecare donație, distribuire și invitație pe aceasta pagina! Sa vi se întoarcă înzecit cu sănătate tot ce faceți pentru mine! 🙏🙏🙏,,.

Este un strigăt de ajutor ce nu poate fi ignorat de semenii care au demonstrat că atunci când se unesc pot face minuni. Deja circa 3000 de persoane au donat din puținul lor, fiind strânsă o sumă de 286.056 lei.

Haideți să ne mobilizăm și de această dată și să mai înfăptuim o minune: să salvăm o viață! Viața unei tinere mămici!

Puteți dona și afla mai multe detalii aici:

https://www.facebook.com/donate/745593912906966/3242605805789183/