Bărbatul ucis de tren aseară era în timpul serviciului: dirija trenul de la Alro spre gară

1290
foto: arhivă

Bărbatul din Brâncoveni care și-a pierdut viața aseară, într-un accident feroviar la Slatina, se afla la serviciu, fiind angajat Alro. Accidentul este unul de muncă, anchetat și de ITM Olt.

Oamenii legii au deschis dosar penal în urma accidentului feroviar înregistrat aseară, la trecerea de cale ferată din Slatina, în zona străzii Constructorului.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Brâncoveni,  județul Olt,  aflându-se in timpul serviciului,  ar fi suferit un accident in urma căruia și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă in vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul se afla în timpul serivicului și dirija trenul dinspre sediul Alro către Gara Slatina. Accidentul este considerat unul de muncă și este cercetat și de către inspectorii ITM Olt.