Tânără călcată în picioare de un minor, la Călui. Agresorul a fost reținut

578
foto: arhivă

Un minor a ajuns azi în arestul poliției, după ce a agresat week-endul trecut o tânără. Acesta a bătut-o pe fată și a continuat să o lovească și cu picioarele după ce tânăra a căzut.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicesti au reținut un minor, de 16 ani,  după ce ar fi lovit o tânără, de 18 ani. Cu o cruzime ieșită din comun, băiatul a călcat-o practic în picioare pe tânără duminică noaptea. Fapta violentă s-a produs pe raza comunei Călui.
,,În fapt, din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 15/ 16 noiembrie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Călui, minorul ar fi lovit cu picioarele, în mod repetat, o tânără de 18 ani. În urma unei lovituri, tânără s-a dezechilibrat si a căzut, minorul continuând sa o lovească.  În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză,  polițiștii au reținut minorul pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat unității de parchet competentă, cu propuneri legale,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.