Peste 650.000 de lei, donați de ALRO pentru lupta anti-COVID.  Recent, aparatură de 170.000 lei a ajuns la spitalele Slatina și Caracal

134

Cea mai mare implicare în susținerea comunității în lupta anti-COVID a avut-o în județul Olt, din rândul operatorilor economici, Alro Slatina. Compania a donat până acum peste 650.000 lei pentru achiziționarea materialelor și aparaturii necesare eroilor în halate albe. Ultima investiție vizează achiziționarea a 7 aparate de oxigen necesare salvării vieții pacienților infectați cu coronavirus și aflați în stare critică.

„Ne-am concentrat întotdeauna atenția asupra sănătății și siguranței angajaților noștri și astăzi, mai mult ca oricând, sănătatea acestora, a familiilor și rudelor lor și, de fapt, a întregii comunități, a devenit principala noastră prioritate, fiind parte a acesteia. ALRO a fost și va continua să fie un pilon al societății, oferind personalului medical instrumentele necesare în susținerea eforturilor de a salva viețile pacienților afectați de COVID-19, astfel reafirmându-și angajamentul și implicarea de a contribui înapoi în cadrul comunității”, a declarat Gheorghe DOBRA, Director General al ALRO.

Unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, a continuat să susțină eforturile de prevenire și de combatere a efectelor pandemiei COVID-19 prin donarea a șapte echipamente vitale: cinci aparate de oxigen și tratament cu aerosoli în valoare de 122.500 RON au fost donate Spitalului Județean de Urgență Slatina și alte două dispozitive similare în valoare de 49.000 RON, Spitalului Municipal Caracal.

Până în acest moment, compania a donat peste 650.000 RON instituțiilor și organizațiilor implicate în prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19