Andreea Sandu a plecat spre clinica din Italia. A strâns jumătate din suma necesară transplantului

588

Cu speranța că se va vindeca și va reuși să-și crească cei doi copii, de 7 și 2 ani, slătineanca Andrea Sandu (Brăileanu), polițistă în cadrul IPJ Teleorman, a plecat azi spre clinica din Italia unde i se va face transplantul. Tânăra a reușit să strângă circa jumătate din suma necesară tratamentului salvator.

Diagnosticată cu leucemie, slătineanca Andreea Sandu a apelat la ajutorul semenilor pentru a învinge  boala, singura sa salvare fiind un transplant de celule stem. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul la spitalul San Raffael din Italia sunt de minimum 250 000 de euro.

Campania de strângere de fonduri a decurs bine până acum, peste 7500 de oameni cu suflet mare donând din puținul lor și reușindu-se astfel să se strângă circa jumătate din sumă. Cu speranța că se va face bine, Andreea a plecat azi spre Italia, însoțită de soțul său. Suma rămasă de strâns este însă destul de mare, Andreea având în continuare nevoie de ajutorul semenilor.

Mesajul tinerei este unul mișcător:,, Am plecat…. Unde sunt copiii mei? Ce simt acum…? Nu stiu… Ce gânduri am…sunt cumplite gândurile mele… ma gândesc la momentul despărțirii de copiii mei și dacă o sa i mai strâng vreodată în brate!
E cumplit sa trăiești cu incertitudinea dacă o sa trăiești sau nu, e cumplit sa te întrebe copiii când te întorci și sa nu știi ce sa le răspunzi!
Am plecat din disperare sa găsim soluții… doar noi doi… asa cum în urma cu 9 ani, în luna septembrie, am hotărât sa plecam împreună la drum…
Mi a fost foarte greu sa scriu aceste rânduri, dar vreau ca voi, toți, cei care m ați susținut necondiționat și care mi ați redat speranța, sa știți ca nu exista cuvinte prin care sa va pot mulțumi vreodată pentru ca mi ați dat șansa la viata….
Am strâns un pic mai mult de jumătate din suma necesara transplantului și cred ca sunteți minunați, oameni frumoși!
Am atâtea lucruri de spus și de făcut în viata asta si pot sa va promit doar ca o sa lupt cu toată fiinta mea
Puterile mele sunt infinite… știți de ce… pentru ca sunt MAMA!,,

Mai multe despre cazul Andreei:

Slătineanca Andreea Sandu, mamă a doi copii mici, are nevoie de AJUTOR pentru a lupta cu leucemia