Jandarm oltean, decorat cu  Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război

840

Ca recunoaştere a profesionalismului manifestat, plutonier major Boroi Liviu Cristian din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a primit astăzi Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război, pentru serviciile şi misiunile încredinţate care au contribuit la ridicarea prestigiului  Ministerului Afacerilor Interne.

,,Stăpânirea de sine, curajul şi experienţa sunt factorii care l-au condus pe jandarmul oltean la succesul acţiunilor sale. De-a lungul carierei sale a demonstrat că este un jandarm exemplar , acesta a făcut parte dintr-un contingent compus din 23 de jandarmi români, sub denumirea onorifică „Contingentul 10 Aurelia Dacorum”, desfășurând activități de pregătire a forțelor de ordine afgane, timp de șase luni, în cursul anului 2018,  militarul  find  decorat cu medalia Non-Article 5, pentru serviciul în slujba NATO,, anunță IJJ Olt.

Jandarmul oltean a primit și din partea administrației municipale Diploma de Merit cu ocazia aniversării a 651 de ani de atestare documentară a localității.