PMP aruncă-n bătălia pentru primăriile de municipiu din Olt două femei

4308
Vanina Badea, președinte PMP Olt, viceprimar al orașului Balș

PMP Olt aruncă în bătălia electorală pentru cele mai importante funcții de la nivelul județului trei femei. Dacă președinta Vanina Badea va candida pentru președinția Consiliului Județean Olt, pentru primăriile celor două municipii vor candida tot reprezentante ale sexului frumos.

Carla Sora este candidatul PMP la Primăria Slatina. Decizia a fost luată cu puțin timp înainte de a fi înscris oficial candidatul pentru alegerile locale de pe 27 septembrie, luându-se în calcul respectul de care se bucură în comunitate profesorul de geografie Carla Sora. În vârstă de 46 de ani, Sora este considerată un creator al minților deschise, unul dintre cei mai buni dascăli ai municipiului.

Președinta PMP Olt, Vanina Badea, candidatul partidului la funcția de președinte CJ Olt, mizează și pentru cea de-a doua primărie de municipiu tot pe o femeie și tot profesor. Astfel, candidatul la funcția de edil al Caracalului va fi  Mariana Marinescu, prof. limba română la Liceul Ioniță Asan.

Pentru fotoliul de edil la orașe, candidații sunt: Corabia- Haralambie Marița, Balș- alianță cu PNL pentru susținerea actualului primar Mădălin Teodosescu, Piatra-Olt- Ionuț Vișan, Drăgănești-Olt- Aristotel Zorzoliu, Potcoava- Ioncea Ionuț Gabriel, iar la Scornicești încă se poartă discuții în privința unei alianțe, în caz contrar varianta aleasă fiind candidatul Robert Gogoț.