Grădinița și școala din Comani, reabilitate cu fonduri europene

115

Încă două proiecte ale Primăriei Drăgănești-Olt au primit finanțare europeană. Este vorba de modernizarea și reabilitarea termică a grădiniței și școlii din satul Comani.

Ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, a semnat, în această săptămână, 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în valoare totală de 280,9 milioane lei, care vor fi implementate primării, instituții publice și întreprinderi mici și mijlocii. Printre cele 11 proiecte implementate de instituții publice se numără și unul din județul Olt. Acesta este derulat de Primăria Drăgănești-Olt și vizează îmbunătățirea eficienței energetice, reducerea emisiilor de CO2 și modernizarea grădiniței din satul Comani. Valoarea proiectului este de 1.632.804 lei.

Astăzi, administrația drăgăneșteană a semnat contractul pentru un alt proiect ce vizează tot învățământul din satul Comani. ,,Astăzi, 17.07.2020, la Primăria Orașului Drăgănești-Olt a fost semnat Contractul de finanțare din fonduri europene pentru realizarea obiectivului de investiții ,, ÎMBUNĂTĂȚIREA EFICIENȚEI ENERGETICE, REDUCEREA EMISIILOR DE CO2 ȘI MODERNIZAREA ȘCOLII ÎN ORAȘUL DRĂGĂNEȘTI-OLT, SATUL COMANI”, proiect finantat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Operațiunea B – Clădiri publice,, a anunțat primăria pe pagina de socializare.

Investiția depășește 3 milioane de lei.