IȘJ Olt verifică, prin chestionare, cum se desfășoară cursurile în online

219

Inspectoratul Școlar Județean Olt a lansat un chestionar online privind procesul de învățare desfășurat în această perioadă în județ. Chestionarul poate fi completat de către cadre didactice, părinți și elevi.

,, Învățarea la distanță oferă avantaje evidente pentru a limita efectele închiderii școlilor și întreruperea orelor de curs. A fost o provocare pentru profesori să-și ajusteze maniera de predare cu ajutorul tehnologiei, pentru elevi să-și gestioneze cât mai eficient propriul proces de învățare, pentru conducerea școlilor să coordoneze de la distanță procesul instructiv-educativ în această perioadă. În acest context Inspectoratul Școlar Județean Olt a realizat un chestionar prin care dorește să contureze o viziune, la nivel județean, cu privire la predarea online. Mulțumim tuturor celor care alocă timp și ne sprijină în acest demers.ʺ, este anunțul IȘJ Olt.

Instituția a postat pe site link-ul către chestionar, îndemnându-i astfel pe toți cei implicați în acest proces să ofere răspunsuri. Printre întrebări se numără și menționarea unității școlare, precum și materiile la care se predă online mai mult și mai puțin.